fbpx

Kontakt
+381 11 785 88 88
+381 60 3292 411

Lokacija

Osmana Đikića 3, Beograd
11000 Beograd, Srbija

Radno vreme

00-24
 

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Putuj vozom i ostvari popust

popust uz voznu kartu

Dragi prijatelji! U saradnji sa Srbija vozom, za sve vas koji putujete vozom, Atlas bolnica je obezbedila popust od 10% na sve naše medicinske usluge. Bilo da ste iz Beograda ili bilo kog drugog grada u Srbiji možete korisititi usluge Atlas bolnice sa popustom.

Obzirom na velike gužve i kolapse u saobraćaju koji se dešavaju u Beogradu i ostalim mestima, problemom sa pronalaženjem parkinga a nakon toga i vremenskog ograničenja parkinga u zonama veliki broj naših sugrađana je odlučio da koristi voz kao prevozno sredstvo. Takođe kada uporedimo cene prevoza, voz je svakako najprihvatljivija opcija za uštedu.

Kako se situacija u železnici popravila poslednjih godina u smislu reda vožnje koji se poštuje, čistih, urednih i klimatizovanih vagona, komfora i udobnosti za razliku od vožnje autobusom, besplatanog wifi, pored đaka i studenata, veliki broj zaposlenih je odlučio da parkira svoj automobil i putuje vozom. Kao što mislimo na naše mlade, đake i studente, kojima svaka ušteda znači, takođe poštujemo i nagrađujemo i ostale sugrađane jer ne idu automobilima na posao i tako čuvamo našu okolinu i manje je zagađujemo.

Molimo vas, da zbog svih nas, poštujete sve predložene mere zaštite i da u prevozu koristite maske i držite odstojanje.

Atlas bolnica i Srbija voz popust

Kako mogu da ostvarim popust

Uz bilo koju kupljenu kartu Srbija voza ostvarujete veliki broj pogodnosti a jedna od njih je i 10% popusta na sve medicnske usluge u Atlas bolnici.

Dovoljno je samo da pozovete naš call centar 011 785 88 88 ili 060 32 92 411 i da zakažete svoj pregled. Prilikom korišćenja izabrane usluge sa 10% popusta, potrebno je da nam donesete svoju validnu voznu kartu koja nije starija od 7 dana od datuma kada ste zakazali pregled ili intervenciju.

Na koje usluge odobravamo 10% popusta

Usluge koje možete koristiti sa 10% popusta su medicinski pregledi i intervencije iz sledećih oblasti:

Estetska, plastična i rekonstruktivna hirurgija (grudi, usta, fejslifting, jagodice, brada, kapci, nos, uši, zadnjica, liposukcija, abdominoplastika, trasnfer masnog tkiva, intimna hirurgija za žene i muškarce, ginekomastija, prekomerno znojenje)

Anti-Aging (hijaluronski fileri, mezo niti, regenerativne metode, botoks, hemijski piling, mezoterapija)

Spinalna hirurgija (operacije kičme)

Ortopedija (kuk, koleno, lakat, stopalo, rame, skočni zglob)

Neurohirurgija

Fizikalna medicina, kiropraktika i spinalna trakcija

Hirurgija (dojke,  želuca, jednjaka, pankreasa, štitaste žlezde, tankog creva, debelog creva, slepog creva, jetre, žučne kese, kile i vena, barijatrijska, kolorektalna, laparoskopska )

Gastroenterologija

Ginekologija (operacije benignih tumora vulve, vagine, grlića, materice i jajnika, histerektomije )

ciste na jajnicima, tumori jajnika i konizacije )

Urologija ( urinarne inkontinencije, problem uvećanje prostate, tumori bubrega i mokraćne bešike, GreenLight laser terapija, dečija urogenitalna hirurgija, urološke intervencije )

Onkologija

Interventna kardiologija

Interventna radiologija

Pregledi, dijagnostika i laboratorija ( rendgen dijagnostika i mamograf, ultrazvučna dijagnostika, bronhoskopija, gastroskopija, kolonoskopija, cistoskopija )

Terapija bola

 

 

 

Preglede možete obaviti u:

Atlas Opšta bolnica
Osmana Đikića 3
Beograd

Lokacija
Osmana Đikića 3, Beograd
1100 Beograd, Srbija
Radno vreme
00-24