fbpx

Ugradnja fiksne proteze sa 20% popusta

15-05-2019
Atlas stomatologija zubar novi beograd proteze popust akcija cover

Fiksne proteze su velika stvar u životu svakog deteta i tinejdžera. Najbolji su način za ispravljanje i dovođenje zuba u red. Više o tome smo pisali u našem tekstu koji možete pročitati OVDE.

Zato smo za sve naše postojeće i nove pacijente napravili veliku promotivnu akciju sa odličnim popustom.

 

❗️SPECIJALNA AKCIJA U MAJU I JUNU ❗️

 

Zakažite prvi besplatan pregled OVDE ili pozovite +381 65 2157 090.

 

Pozivamo Vas da svoje najvoljenije dovedete u u Atlas Stomatološka ordinaciju koja postoji preko 20 godina, kroz koju je prošlo preko 4.000 pacijenata, i gde ćemo napraviti najbolje i najkvalitetnije proteze. U našoj ordinaciji koriste se isključivo najmoderniji i najkvalitetniji materijali i oprema, od igala sa lakšom nepčanom penetracijom poslednje generacije, preko izuzetno efikasne anestezije koja ne izaziva nikakve posledice, pa sve do najudobnijih stomatoloških stolica na kojoj su najkvalitetniji aparati.

 

Dr Mrkić Radule sa svojim timom pomaže pacijentima da imaju zdrave i lepe zube. Obavljamo sve stomatološke usluge: konzervativna stomatologija, protetika, oralna hirurgija, ortopedija vilica, estetska stomatologija, ugradnja najsavremenijih sistema implantata, paradontologija kao i estetsko izbeljivanje zuba.

 

Prvi pregled je uvek besplatan, gde će Vam stručni tim Atlas stomatološke ordinacije izvršiti dijagnostiku, locirati tačan problem i predočiti plan za uspešno i brzo ozdravljenje vaših zuba.

Veliki popust od 20% na ugradnju fiksnih proteza. Osigurajte lepšu budućnost vaše dece, naročito tinejdžera, uz visoko kvalitetne i dugotrajne proteze po sniženoj ceni! Promotivna cena proteza iznosi od 550,00 eur!

 

Zakažite besplatan pregled:
? Preko sajta na linku https://atlasstomatologija.rs/zakazivanje/
? Na telefon 065/2157-090

 

 

Radno vreme ordinacije je svakog radnog dana od 12 – 20 časova i nalazi se u Gandijevoj 59/1, Novi Beograd.