fbpx

Kontakt
+381 11 785 88 88
+381 60 3292 411

Lokacija

Osmana Đikića 3, Beograd
11000 Beograd, Srbija

Radno vreme

00-24
 

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Budućnost je stigla! Predstavljamo Evident mikrotalasni ablacioni sistem

Usluge

Opšta bolnica "Atlas", kao lider u uvođenju inovativnih rešenja u hirurgiji sa velikim zadovoljstvom predstavlja Evident™ mikrotalasni ablacioni sistem renomiranom proizvođača medicinske opreme Covidien (Evident™ Microwave Ablation System).

U našoj bolnici se već duže vreme koristi radiofrekventna ablacija (RFA) kao standard u hirurškom lečenju. Sada idemo korak dalje sa inovativnim rešenjem u vidu primene mikrotalasa.

Evident™ mikrotalasni ablacioni sistem je najbrži sistem za ablaciju mekih tkiva koji postoji na tržištu.

 

 

Mikrotalasna hirurgije se posebno primenjuje u lečenju primarnih tumora jetre, kao što je hepatocelularni karcinom, ali i metastaza karcinoma debelog creva u jetri. Pacijenti sa hepatocelularnim karcinomom se česta javljau lekaru u odmakloj fazi bolesti kada je klasična hirurgije jetre previše rizična i kada je primena mikrotalasne hirurgije potpuno opravdana. Pored toga, uspešno se primenjuje i u lečenju maligniteta bubrega i nadbubrežnih žlezda.

U opštoj bolnici "Atlas" do sada uspešno je izvedeno pet operativnih zahvata na jetri primenom mikrotalasa, kao i kombinovanom primenom klasične hirurške resekcije, radiofrekventne ablacije i mikrotalasa. čime se postižu najbolji rezultati.

Opšsta bolnica "Atlas" ostaje posvećena najvišim standardima hirurškog lečenja i uvođenjem inovativne medicine i hirurgije na našim prostorima.

 

Lokacija
Osmana Đikića 3, Beograd
1100 Beograd, Srbija
Radno vreme
00-24