Atlas partner program • Atlas Opšta Bolnica

Atlas partner program

U želji da pacijentima pružimo dodatne usluge i još bolju medicinsku uslugu i u cilju bliskog povezivanja sa kolegama širom Srbije, pokrenuli smo Atlas Partner Program.

Atlas partner program logo

Sigurni smo da se u vašem svakodnevnom radu susrećete sa velikim brojem pacijenata kojima je potreban neki vid hirurškog lečenja. Želimo da sa vama i vašim ordinacijama, poliklinikama i bolnicama uspostavimo saradnju kako bi zajednički bili u mogućnosti da vašim pacijentima pružimo najviši mogući nivo usluge pre svega u oblastima hirurškog lečenja. Vaše pacijente možete upućivati u našu bolnicu na hirurško lečenje, pregled ili konsultacija čime bi ste bili u prilici da ostvarite brojne benefite.

Ukoliko želite više informacija o samom programu ili želite da se uključite u Atlas partner program molimo Vas da nas kontaktirate na mail office@atlasklinika.rs


 

  PRIJAVA PACIJENTA ZA PREGLED


  polja označena zvezdicom * su obavezna


   


   

  1. Poliklinika Beograd

  www.poliklinika-beograd.com

  Poliklinika “Beograd” je privatna klinika na Novom Beogradu, u neposrednoj blizini hotela Jugoslavija. Više od 15 godina lekari i eksperti klinike se bave lečenjem i zbrinjavanjem pacijenata kojima je neophodna stručna medicinska pomoć.

  Poliklinika Beograd nudi brojne usluge iz gotovo svih oblasti medicine – iz plastične i estetske hirurgije, endokrine hirurgije, kardiohirurgije, kardiologije, endokrinologije, ginekologije, radiologije, gatroenterologije itd.


   

  2. Tamari DETOX

  www.hidrokolon.com

  Centar Balans Medika nalazi se u Kosovskoj 28 u Beogradu. U centru se obavlja lečenje gojaznosti, lečenje alergija, ispiranje debelog creva (čišćenje), detoksikacija jetre celog organizma, tretman hidrokolon. Tretmane obavlja dr Tamara Sarić koja poseduje obuku i iz oblasti kvantne medicine.


   

  3.Ordinacija Potencijal

  www.potencijalordinacija.net

  Ordinacija Potencijal nalazi se u ulici Tomazeova 35 u Beogradu. Oridnacija se bavi rešavanjem problema iz domena urologije, sa posebnim naglaskom na sledeće konkretne oblasti urologije: impotencija, oboljenja prostate, urinarne infekcije, fimoza, povećanje veličine polnog ograna, ispravljanje deformiteta penisa, ugradnja penilnih proteza. Dr Gordan Popović 30 godina vodi urološko – seksološku ordinaciju “POTENCIJAL”.


   

  4. Fitness Medico

  www.fitnessmedico.com

  Ambulanta Fitness Medico osnovana je 2013.godine i uspešno se bavi rehabilitacijom svih vrsta povreda. Ambulanta se nalazi u ulici Ščerbinova 6, na Banovom brdu u Beogradu.

  Osnivač ambulante MSc Dimitrije Kovač usko se bavi rehabilitacijom povreda kolena kao i ranom otkrivanju potencijalnih biomehaničkih uzroka povređivanja.