fbpx

Kontakt
+381 11 785 88 88
+381 60 3292 411

Lokacija

Osmana Đikića 3, Beograd
11000 Beograd, Srbija

Radno vreme

00-24
 

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Pravna izjava

Usluge

Bez garancije i odgovornosti
Iako se  Atlas maksimalno trudi da informacije koje su date budu tačne i aktuelne, ne dajemo nikakve garancije, niti preuzimamo odgovornost po pitanju kompletnosti informacija prikazanih na ovoj internet stranici, i ne preuzimamo odgovornost sa svim u vezi sa korišćenjem ove internet stranice i svih stranica povezanih sa ovom stranicom. Atlas može u bilo kojem momentu promeniti ovu stranicu bez prethodne najave, ali ne preuzima odgovornost po pitanju obnavljanja aktuelnog sadržaja na njoj. Svi korisnici prihvataju korišćenje ove i svih stranica povezanih sa njom kao i svih sadržaja na ovim stranicama na sopstveni rizik. Ni Atlas ni drugi koji su učestvovali u kreiranju, pripremi, i održavanju ove internet stranice, ili bilo koje internet stranice povezane sa ovom, ne mogu biti odgovorni na bilo koji način za eventualnu štetu, nastalu korišćenjem ovih stranica, ili usled nemogućnosti da se koriste ove stranice, ili stranice povezane sa ovim, kao ni za bilo kakve greške ili omaške u sadržaju ovih stranica.

 

Bez ponuda i podstrekivanja
Informacije date na ovim internet stranicama ne služe lečenju niti postavljanju bilo kakvih dijagnoza. Molimo Vas da se obratite lekaru prilikom sumnje na medicinski problem ili bolest. Informacije date na ovim internet stranicama su isključivo informativnog karaktera.

Optimističke informacije
Ova stranica može da sadrži neke optimističke informacije. Ove informacije zavise od velikog broja značajnih nepoznanica, koje uključuju naučne, poslovne, ekonomske i finansijske faktore, tako da konačni rezultat može biti značajno drugačiji od prezentovanog.

 

Linkovi
Linkovi ka stranicama treće strane su postavljeni zbog vaše koristi. Mi ne iznosimo nikakvo mišljenje vezano za sadržaj stranica treće strane, i odričemo bilo kakvu odgovornost u vezi sa korišćenjem istih.

 

Zaštitni znak
Svi spomenuti zaštitni znaci su vlasništvo predstavnika Atlas opšte bolnice.

 

Zaštita autorskih prava
Atlas  internet stranice, i informacije koje sadrže, zajedno sa referencama, su prikazane samo zarad informisanja. Bilo kakva reprodukcija, retransmisija, ili drugo korišćenje je najstrožije zabranjeno. Zahtev za dozvolu za reprodukovanje bilo koje informacije na ovoj internet stranici trebalo bi uputiti administrator na mail office@atlasklinika.rs

Lokacija
Osmana Đikića 3, Beograd
1100 Beograd, Srbija
Radno vreme
00-24