Prostor i oprema

Prostor naše bolnice nalazi se u objektu od 1.600 kvadrata, smeštenom u mirnom i prijatnom okruženju.

Projektovan je i uređen prema najnovijim svetskim standardima.

Ulaganjem u najnoviju i najbolju opremu koja ispunjava najviše standarde, Atlas bolnica se pozicionirala u sam vrh privatne medicinske prakse u Srbiji.

operaciona sala Atlas bolnica

Bolnica ima na raspolaganju

Mri

Bolnica se trenutno sastoji iz poliklinike koja obuhvata jednu hirušku salu i 8 ambulanti za preglede iz: opšte hirurgije, plastične hirurgije, ginekologije, ortopedije, urologije, vaskularne hirurgije, interne medicine, kardiologije, reumatologije, hematologije, pulmologije, pedijatrije, neurohirurgije i ambulatne za pružanje laboratorijskih usluga.

Dijagnostički i endo centar poseduje jednu operacionu salu, kabinete za RTG dijagnostiku, mamografiju, sve vrste skopija, dva previjališta i sobu sa 3 bolnička kreveta za dnevnu hirurgiju.

Hiruški blok naše bolnice poseduje 2 operacione sale koje su kompletno opremljene za sve vrste najsloženijih hirurških intervencija sa odeljenjem za intenzivnu negu koja ima 5 bolničkih kreveta.

Stacionar

Stacionar ima 20 bolničkih kreveta u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima koji su opremljeni savremenim krevetima, instrumentima za praćenje stanja pacijenta, toalet sa tuš kabinom, kablovskom TV, Wi Fi, VPN, Videosecurity, IP Video Phone.

U okviru bolnice nalazi se i prošireno krilo od 400m² sa prostorom za fizikalnu terapiju, 5 apartmana i 12 kreveta za postoperativni oporavak pacijenta sa produženom negom , boravkom i fizikalnom terapijom.


Saznajte dodatne detalje o našoj bolnici

O nama Atlas bolnica

O nama

Atlas je prva srpska privatna bolnica
fokusirana na hirurške usluge koje
pružaju vrhunski stručnjaci.
saznajte više

Smeštaj i ishrana

Važno nam je da vam kod nas bude što
udobnije, kako bi vaš oporavak tekao
uspešno u prijatnoj atmosferi.
saznajte više