Kontakt
+381 11 785 88 88
+381 60 3292 411

Lokacija

Osmana Đikića 3, Beograd
11000 Beograd, Srbija

Radno vreme

00-24
 

Transport pacijenata (sanitetski prevoz)

Medicinski stručan i bezbedan prevoz pacijenata

Obezbeđujemo medicinski stručan i bezbedan transport pacijenata  kako na području Beograda i Srbije, tako i širom sveta. Posete zdravstvenim ustanovama za dijalizu, hemioterapiju i druge medicinske tretmane. Prevoz pacijenta od jedne do druge medicinske ustanove ili helikopterski i avio medicinski domaći i međunarodni transport pacijenata. Brzo i efikasno možete organizovati trasnport pozivom naše dežurne službe na telefon +381 11 785 88 88 ili +381 60 3292 411.

Visoko kvalifikovani lekari i medicinsko osoblje specijalizirani iz oblasti urgentne medicine, traume i kardiologije, pedijatrijske i neonatalne medicinske sestre u svakom trenutku su na raspolaganju u zavisnosti od potreba za svakog pojedinačnog pacijenta. Najsavremenija medicinska oprema za monitoring pacijenta uključujući:

EKG, defibrilator, kiseonik, aspirator, infuzione pumpe, respiratorna i intubaciona oprema, garantuju sveobuhvatnu, profesionalnu i bezbednu negu.

Naš sanitetski prevoz posvećen je obezbeđivanju najvišeg kvaliteta, pa je zato briga o udobnosti podjednako važna kao i adekvatna medicinska nega koju obezbeđujemo. Kreiranje udobnog okruženja i ljubaznost medicinskog osoblja pomaže pacijentu da se oslobodi od stresa koji prirodno proživljava u ovakvim situacijama. Zbog toga Atlas opšta bolnica u svoj tim  angažuje samo najbolje kvalifikovane profesionalace koji su posvećeni svom poslu. Naši lekari su svesni da je brižan odnos prema pacijentu podjednako važan kao i profesionalno znanje.

Upravo vodeći računa o svim aspektima usluge koji su neophodni za bezbedan, udoban i profesionalan sanitetski prevoz, Atlas opšta bolnica pruža viši nivo zaštite u sistemu zasnovanom na visoko kvalifikovanom medicinskom timu, najsavremenijim tehnologijama, brzi o fizičkim i emocionalnim potrebama pacijenata i njihove porodice. Naša želja je da naši klijenti budu zadovoljni i sigurni da su izabrali najpouzdaniji, stučan i brižan medicinski prevoz.

Gde god da ste, naš sanitetski prevoz može doći do Vas.

 

 

 

 

Lokacija
Osmana Đikića 3, Beograd
1100 Beograd, Srbija
Radno vreme
00-24