fbpx

Kontakt
+381 11 785 88 88
+381 60 3292 411

Lokacija

Osmana Đikića 3, Beograd
11000 Beograd, Srbija

Radno vreme

00-24
 

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Novi sajt Atlas opšte bolnice


Dobrodšli na novi sajt Atlas opšte bolnice!

Alfa medic obojili smo u nove boje i zovemo se Atlas opšta bolnica

Dragi prijatelji obaveštavamo Vas da je  Alfa Medic zvanično od 13.03.2016. godine postao Atlas opšta bolnica i pod novim imenom nastavlja sa radom  na istoj  lokaciji. Prateći poslednje standarde i tehnologije, potrudili smo se da iskustvo naših prethodnika iskoristimo kako bismo smo na što kvaltetniji i stručniji način nastavili da pružamo  medicinske usluge. Atlas opšta bolnica u svom timu ima veliki broj eminentnih stručnjaka, lekara koji svojim dugogdišnjim radom i uspešnim rezultatima čine ovu bolnicu ustanovom kojoj veliki broj pacijenata ukazuje svoje poverenje i brine o svom zdravlju baš kod nas.

Prepoznatljivi smo po tome što u  naš tim uključujemo eminentne doktore, izuzetno obučene, potkovane znanjem i iskustvom.

One koji se odlikuju znanjem i veštinom.

Spremne da reaguju u svakom trenutku.

Pruže pomoć brzo i efikasno.

Bolnica je smeštene u samom centru grada, obuhvata dva moderna i luksuzna objekta ukupne površine 1600 m².  Bolnica radi 24 h dnevno, 365 dana u godini a naš call centar pružiće sve neophodne informacije ili odgovoriti na sva Vaša pitanja.

Novi sajt Atlas opšte bolnice pušten u rad 8. Avgusta 2016.

Imajući u vidu činjenicu da smo promenili naziv ustanove, neophodno je bilo uraditi i novi vizuelni identitet. Prilikom izbora naših boja (siva i narandžasta) i našeg novog logotipa vodili smo se trendom ‘less is more’. Koristili  smo efektnne i jednostavne grafičke elemente. Kako bi smo što bolje predstavili svoje usluge i učinili sve informacije Vama dostupnim, bilo je neophodno uraditi i novi sajt za Atlas opštu bolnicu.

Sajt je pred Vama, recite nam Vaše sugestije, predloge, ideje ili pitajte sve što Vas zanima. Naš krajnji cilj jeste dobra komunikacija, tačne,pravovremene i pouzdane informacije. Trudimo se da  negujemo dobre i profesionalne odnose sa našim korisnicima kao i sa našim pacijentima.

Dobrodošli na novi sajt Atlas opšte bolnice, Vaše mišljenje nam je bitno!

 

 

 

Preglede možete obaviti u:

Atlas Opšta bolnica
Osmana Đikića 3
Beograd

Lokacija
Osmana Đikića 3, Beograd
1100 Beograd, Srbija
Radno vreme
00-24