fbpx

Kontakt
+381 11 785 88 88
+381 60 3292 411

Lokacija

Osmana Đikića 3, Beograd
11000 Beograd, Srbija

Radno vreme

00-24
 

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

CRISALIX – 3D simulator prikaza rezultata estetske intervencije

Najnoviji, revolucionarni 3D simulator kao sastavni deo standardne preoperativne pripreme je sada dostupan u Atlas opštoj bolnici u okviru Atlas estetike. 

 

Plastična hirurgija  zahteva ozbiljan pristup hirurga kao i pacijenta i taj posao ne bi trebalo olako shvatiti.

Sve do sada nije bilo moguće unapred videti konačni rezultat korekcija plastične hirurgije kroz koje će vaše telo proći.

Sasvim je prirodno da pre hirurškog tretmana pacijent želi da vidi rezultat unapred, ili da imaju sasvim jasnu sliku svog tela i lica pre završene intervencije.

Sada je to moguće! Kombinujući godine iskustva hirurga i nove artističke tehnologije Crisalix-a moguće je ponuditi pacijentu uslugu“prikazivanje unapred“ kozmetičkih intervencija kako bi se poboljšao sam nivo usluge koji pacijenti zaslužuju.

 

devices

Koristeći specijalni senzor i 3D kameru, hirurzi Atlas opšte bolnice će napraviti nekoliko fotografija,a zatim će te fotografije biti digitalno obrađene da bi se pripremila slika pacijentovog tela i lica u 3D model-u. Po prvi put u istoriji estetske hirurgije pacijent može da vidi svoje telo i lice u 3D-u!

 

 

Kako Crisalix funkcioniše?

Naši hirurzi će skenirati vaše telo koristeći i Pad koji ima 3D senzor na vrhu. Tada će na ekranu biti simulirana estetska intervencija koja je planirana određneim impantima. Nakon toga će samo u jednom kliku biti moguće da vidite svoj novi izgled nakon estetske intervencije.

za-sajt

Crisalix je preporučen od strane Međunarodne konfederacije za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju (IPRAS)

Više inforamcija pogledajte na našem sajtu estetske hirurgije na sledećem linku

Želite veće grudi? Može za 1 minut

 

Preglede možete obaviti u:

Atlas Opšta bolnica
Osmana Đikića 3
Beograd

Lokacija
Osmana Đikića 3, Beograd
1100 Beograd, Srbija
Radno vreme
00-24