fbpx

Kontakt
+381 11 785 88 88
+381 60 3292 411

Lokacija

Osmana Đikića 3, Beograd
11000 Beograd, Srbija

Radno vreme

00-24
 

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Dr Dmitry Popkov novi član ortopedskog tima Atlas bolnice

Dr Dmitry Popkov ortoped
Dr Dmitry Popkov ortoped

Dr Dmitry Popkov u saradnji sa Atlas opštom bolnicom pruža rešenje za decu kojoj je neophodno lečenje u inostranstvu

Dr Popkov, dečji ortoped, priznat na nacionalnom i međunarodnom nivou kao poznati hirurg ortoped. Poseduje i primenjuje inovativne tehnike u rešavanju jednostavnih i složenih problema kod dece i odraslih pacijenata. Radni vek je proveo u ruskom naučnom Centru „Ilizarov“ u Kurganu. Centar u kome se godišnje obavi oko 11.000 operacija na pacijentima svih uzrasta.

U opštoj bolnici Atlas baviće se najčešće problemima kod dece sa urođenim anomalijama na gornjim i donjim ekstremitetima. Operacije će izvoditi u saradnji dr Sinišom Dučićem.

Pregled je moguće zakazati pozivom call centra +381 11 785 88 88  ili kontaktiranjem preko email adrese office@atlasklinika.rs

Kroz saradnju sa naučnicima i ruskim naučnim ortopedskim centrima Ilizarov u Kurganu, Université Henri Poincaré, Nancy, Faculté de Médecine  u Francuskoj i mnogim drugim klinikama u Rusiji, Evropi i Severnoj Americi,  dr Popkov je pronašao nova rešenja za pacijente kojima se poboljšava ishod izlečenja, ubrzava rehabilitacija i poboljšava kvalitet života.

Dr Popkov, ekspert ortopedske hirurgije, koristi najsavremenije tehnike i tehnologije za poboljšanje ishoda lečenja osoba sa mišićno-skeletnim problemima metodom Ilizarov. 

Dr Pokov sa pacijentom

Doktor primenjuje napredne tehnologije kako bi ishod lečenja bio najbolji mogući za samog  pacijenata.

Pored više od 7.000 kompleksnih ortopedskih zahvata i više od 30 objavljenih radova i puno monografija, držao je kurseve obuke, edukacione seminare i kongrese u Rusiji, Evropi i Severnoj Americi.

Kroz saradnju koju je Atlas opšta bolnica ostvarila sa ruskim hirurgom Popkovim, ispunili su se uslovi za rešenje najkomplikovanijih ortopedskih problema. Skupa i komplikovana lečenja  u inostranstvu koja padaju na teret fondova ili samih pacijenata i njihovih roditelja   sada postaju dostupna i u našoj zemlji po znatno povoljnijim uslovima.

Biografiju Dr Popkova možete pogledati na sledećem linku:

Dmitry Popkov

 

 

Preglede možete obaviti u:

Atlas Opšta bolnica
Osmana Đikića 3
Beograd

Lokacija
Osmana Đikića 3, Beograd
1100 Beograd, Srbija
Radno vreme
00-24