fbpx

Kontakt
+381 11 785 88 88
+381 60 3292 411

Lokacija

Osmana Đikića 3, Beograd
11000 Beograd, Srbija

Radno vreme

00-24
 

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Medtronic i Atlas potpisali ugovor o saradnji

Potpisan ugovor o međusobnoj saradnji Atlas opšte bolnice i Medtronic-a

Dragi prijatelji juče 07.02.2017 godine je za nas bio jedan veoma značajan dan. Atlas opšta bolnica zvanično je potpisala ugovor o međusobnoj saradnji sa kompanijom Medtronic čime smo ujedno i prva zdravstevna ustanova iz Srbije koja je ozvaničila saradnju ovakve vrste.

Pregovorima koji su naši timovi vodili u prethodnom periodu utvrđeni su svi detalji i uslovi saradnje sa ciljem da našim pacijentima pružimo najbolju moguću negu i lečenje a našim lekarima, medicinskom osoblju i menadžmentu sve potrebne uslove kako bi što bolje obavljali svoje svakodnevne poslove. Lečenje i nega pacijenata koja iziskuje savremenu opremu, veliko znanje, konstantno usavršavanje a pre svega motivisanost da se uvek podižu postojeće granice je naš zajednički i primarni cilj tako da je saradnja nastala očekivano.

Medtronic je američka kompanija koja je više od 65 godina lider na tržištu inovativne medicinske tehnologije a u Srbiji zvanično posluje od 2012 godine. Svesni potrebe da se uspostavi ravnoteža troškova lečenja visokog kvaliteta i nege, Medtronic je kreirao “Integrated Health Solutions”. Danas ga prvi put koristi jedna ustanova iz naše zemlje. Kada govorimo o veličini i značaju kompanije Medtronic, dovoljan je podatak da se svake 4 sekunde negde u svetu koriste proizvodi ove kompanije kako bi se nekome spasao ili poboljšao život.

Sve počinje kroz saradnju sa lekarima širom sveta kako bi zajedno prepoznali potrebe pacijenata. Tako se stvara nova medicinska tehnologija koja olakšava živote ljudi. Ideje specijalista se pretvaraju u proizvode koji se onda opet vraćaju specijalistima na klinička ispitivanja. Ispitivanja rezultiraju određenim proizvodom, koji se plasira kroz infrastrukturu Medtronica u celom svetu – u različitim državama i različitim specijalističkim granama.

Ponosni smo na napore koje ulažemo da svoj posao radimo samo i isključivo kao profesionalci u Atlas opštoj bolnici.

 

 

Potpisivanje ugovora o saradnji Medtronica i Atlas opšte bolnice
Potpisivanje ugovora o saradnji Medtronica i Atlas opšte bolnice

Potpisivanju ugovora kompanije Medtronic i Atlas opšte bolnice prisustvovali su:

Jörg Heikenfeld 
Vice President Eastern Europe/Director Medtronic Serbia LTD

Louis Maessen
Service Activation Manager BCEGI | HIS

Peter Bristot
Business Development Eastern Europe, Alpine, Greece & Israel

Nanković Vjeran 
Regional Manager Adriatic East

Tamara Peško
Hospital manager

Vladimir Puhača 
Chief medical technician

“Sa Medtronikom desiće se velike uštede vremena, umesto da vodim računa o papirologiji ili razmišljam o proizvodima i opremi,biću u mogućnosti da svo raspoloživo vreme  provodim  sa pacijentima ili u hirurškoj sali.

Ono što nam je naj važnije su naši pacijenti i nastojimo da uradimo sve što je u našoj moći kako bismo svoj posao radili profesionaln i prateći poslednje  svetske trendove. Medtronik će nam pomoći da naši pacijenti dobiju najbolju moguću vrstu lečenja i nege za svoj novac” .

 

Preglede možete obaviti u:

Atlas Opšta bolnica
Osmana Đikića 3
Beograd

Lokacija
Osmana Đikića 3, Beograd
1100 Beograd, Srbija
Radno vreme
00-24