fbpx

Kontakt
+381 11 785 88 88
+381 60 3292 411

Lokacija

Osmana Đikića 3, Beograd
11000 Beograd, Srbija

Radno vreme

00-24
 

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Nakon 8 godina rada u Nemačkoj dr Milovanović u Atlas bolnici

Dr Aleksandar Milovanović, opšti hirurg, specijalista hepatobiliopankreatične hirurgije“pojačao” je lekarski tim Atlas opšte bolnice.

Ovo je posebno zanimljivo jer u poslednje vreme veliki broj lekara i ostalih zdravstvenih radnika prelazi u neke od evropskih zdravstvenih ustanova, mnogi baš u Nemačku, a dr Milovanović se odlučio da krene obrnutim pravcem.

Nakon osam godina rada na mestu opšteg hirurga u KKEL St. Barbara Hospital u nemačkom gradu Gelzenkirhenu, odlučio je da prihvati poziv iz Atlas opšte bolnice i, evo ponovo radi  u svom gradu.

dr aleksandar milovanovic - Atlas bolnica

– Atlas bolnica je upravo ono što meni odgovara i treba, odmah ističe dr Milovanović. Ustanova specijalizovana i ekspertski potkovana za hirurški rad. Posle osam godina rada u jednoj dobroj, odlično organizovanoj, uglednoj nemačkoj bolnici odlučio sam da nastavim svoj rad hirurga u Atlas bolnici. Glavni razlog je želja da ponovo radim u svojoj zemlji i to u zdravstvenoj ustanovi koja je u potpunosti spremna za sve hirurške poslove po svim evropskim standardima. Operciona sala, standardi koji se primenjuju,sterilnost, oprema koja se koristi u Atlas bolnici, stručnost i iskustvo tima,  verujte mi da, što se toga tiče, u nekim stvarima smo ispred kolega u nemačkoj bolnici. Nakon što sam se upoznao sa radom Atlasa, dobrim operativnim rezultatima, kvalitetom lekara i celog zdravstvenog tima rekao sam – ovo je idealno mesto za mene i buduću karijeru hirurga, završio je kratku priču o sebi dr Aleksandar Milovanović.

Zanimljivo je da je i supruga dr Milovanovića, Aleksandra, lekar, specijalista anesteziologije,  i ona će uskoro stopama svog supruga.

Dr Aleksandar Milovanović diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu 1988. godine. Specijalizirao je Opštu hirurgiju i položio specijalistički ispit 1996. godine. Usavršavao se na polju hirurgije pankreasa i jetre, stručno rečeno hepatobiliopankreatične hirurgije, kako u zemlji tako i u Japanu u NCC Tokyo 2004. godine.

Preglede možete obaviti u:

Atlas Opšta bolnica
Osmana Đikića 3
Beograd

Lokacija
Osmana Đikića 3, Beograd
1100 Beograd, Srbija
Radno vreme
00-24