fbpx

Kontakt
+381 11 785 88 88
+381 60 3292 411

Lokacija

Osmana Đikića 3, Beograd
11000 Beograd, Srbija

Radno vreme

00-24
 

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prezentacija implantata i instrumenata za spinalnu hirurgiju

Nova Spine - Atlas medical

Pod pokroviteljstvom Atlas opšte bolnice, Atlas medical i kompanija Nova Spine organizovana je prezentacija implanata i instrumenata za spinalnu hirurgiju.

Skup je održan u subotu 9. marta  u hotelu Allure Caramel u Beogradu.

Savremena hirurgija kičme nije moguća bez stručnog hirurškog tima kao i inovativnih implantata i instrumenata koji su potrebni da se jedna takva operacija izvede. Atlas opšta bolnica kao lider u pružanju hirurških usluga posebno se ističe po svom radu iz oblasti spinalne hirurgije. Prateći svetske trendove javlja se potreba za konstatnim unapređenjem opreme i edukacije medicinskog kadra. Iz tog razloga nastojimo da u Srbiju dovodimo sve velike renomirane medicinske kompanije koje se bave proizvodjom hirurških uređaja kao i svih pratećih elemenata koji se koriste u operacionom bloku.

Nova Spine - instrumenti

Na početku programa, direktor kompanije Nova Spine za istočnu i srednju Evropu Grzegorz Dworszczak predstaviće svoju kompaniju, nakon čega će zajedno sa zastupnikom za jadranski region Primožom Temnikom prezentovati proizvodne programe: Socore, Matris, Diva i Almas.

NovaSpine je francuska kompanija specijalizovana za razvoj i prodaju implantata i instrumenata za operaciju kičme.

Naša stručnost proizilazi iz više od dvadeset pet godina iskustva u Spinalnoj hirurgiji i moderno tehnološki naprednoj proizvodnoj opremi, što nam omogućava da razvijemo proizvode visokih performansi, obezbeđivanje maksimalne bezbednosti i za pacijenta i za hirurga, osiguravajući odlične dugoročne rezultate. NovaSpine nudi širok spektar spinalnih implantata i instrumenti za lečenje patoloških oboljenja kičme, istakao je Grzegorz Dworszczak.

NOVA-SPINE i Atlas medical

Preglede možete obaviti u:

Atlas Opšta bolnica
Osmana Đikića 3
Beograd

Lokacija
Osmana Đikića 3, Beograd
1100 Beograd, Srbija
Radno vreme
00-24