fbpx

Kontakt
+381 11 785 88 88
+381 60 3292 411

Lokacija

Osmana Đikića 3, Beograd
11000 Beograd, Srbija

Radno vreme

00-24
 

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Novine ALO i bolnica ATLAS daruju zdravlje

Alo i Atlas akcija

Saradnja između Atlas opšte bolnice i dnevnih novina Alo rezultirala je velikom kampanjom koju smo pripremili za naše drage stanovnike.

Akcija podele besplatnih specijalističkih pregleda i operativnih zahvata iz domena hirurgije i estetike čitaocima „Alo!“ od Opšte bolnice „Atlas“ počinje 31.12.2019 godine.

Alo i Atlas besplatne operacije

 

U akciji mogu da učestvuju svi čitaoci „Alo“ dnevnih novina, a odluku o tome ko dobija uslugu donosi konzilijum lekara Opšte bolnice „Atlas“ na osnovu dostavljene medicinske dokumentacije. Među besplatnim pregledima i hirurškim intervencijama koji će biti poklonjeni su: artroskopija kolena, operacija kičme – mikrodisektomija, rekonstrukcija ušne školjke, gastroskopija, kolonoskopija, operacija žučne kese, operacija hemoroida, operacija čukljeva, operacija grudi, operacija nosa, abdominoplastika, operacija kile i mnoge druge intervencije.

Obaveštenje o obradi podataka ličnosti – Alo i Atlas daruju zdravlje

Način prijavljivanja za besplatne operacije:

Od ponedeljka do petka  u „Alo!“ dnevnim novinama objavljivaće se kuponi, a subotom džoker (koji menja bilo koji kupon). Čitaoci treba da iseku kupone, popune talon i zajedno s medicinskom dokumentacijom pošalju u redakciju „Alo!“  Učesnici koji pošalju svoju dokumentaciju su saglasni da se javno na konzilijumu saopšte njihovi lični podaci kao i objašnjenje medicinskog stanja zbog kojeg će učesnik biti izabran. Medicinska dokumentacija se ne vraća učesnicima, čuva se u arhivu Atlas bolnice do kraja konkursa Alo i Atlas daruju zdravlje (do janaura 2021. godine), nakon čega se uništava.

Alo Media System doo

Kosovska 26 / III

11000 Beograd

Telefon redakcije: 011/4003240

email: redakcija@alo.rs

 

Na kuponu će biti tačno označen broj kupona i naziv pregleda ili intervencije koja se dodeljuje u toj nedelji. Čitaoci su u obavezi da pošalju ime i prezime, adresu, kontakt telefon i broj lične karte, kao i saglasnost da će iskustvo nakon pregleda ili intervencije podeliti sa čitaocima „Alo!“. U obzir će biti uzeti isključivo pacijenti čija je dijagnoza kompatibilna sa uslugom koja se dodeljuje te nedelje. Poslatu zdravstvenu dokumentaciju „Alo“ dnevne novine neće vraćati pošiljaocima pa je naš savet da medicinska dokumentacija koju šaljete bude kopirana, a da prosleđene kopije i originale čuvate kod sebe.

Alo i Atlas daruju zdravlje

Opšta bolnica „Atlas“ je prva srpska privatna bolnica fokusirana na hirurške usluge koje pružaju vrhunski stručnjaci. Osoblje bolnice čine lideri iz oblasti svoje specijalizacije koji prate najsavremenije trendove i pohađaju stalnu obuku i stručno usavršavanje. Bolnica postoji od 2006. godine, a iz bolnice za plastičnu hirurgiju proširenjem delatnosti prerasla je u Opštu bolnicu „Atlas“. Radi 24 časa dnevno, 365 dana u godini, nalazi se u dva moderna i luksuzna objekta površine 1.200 m² + 400 m² u samom centru Beograda.

 

UČESNICI KOJI SU DO SADA OBEZBEDILI BESPLATNE OPERACIJE:

Artroskopija kolena:

https://www.alo.rs/beograd/natasi-operacija-kolena-u-atlasu/280910/vest

Operacija kičme:

https://www.alo.rs/beograd/na-korak-do-zivota-bez-bola/283157/vest

Kolonoskopija i Gastroskopija:

https://www.alo.rs/beograd/postaviti-dijagnozu-sacuvati-zdravlje/284941/vest

Operacija žučne kese:

https://www.alo.rs/beograd/aleksandra-na-korak-do-boljeg-zivota/286217/vest

https://www.alo.rs/vesti/drustvo/zivot-bez-straha-i-tegoba/295924/vest

Operacija hemoroida:

https://www.alo.rs/beograd/citateljka-nela-todosijevic-iz-kraljeva-dobitnik-je-besplatne-operacije-u-bolnici-atlas/287762/vest

Smanjenje grudi:

https://www.alo.rs/vesti/drustvo/citateljka-mira-veljkovski-iz-zemuna-dobitnica-besplatne-operacije-u-bolnici-atlas/291195/vest

Abdominoplastika:

https://www.alo.rs/vesti/drustvo/estetska-hirurgija-resava-muku/292860/vest

Operacija nosa:

https://www.alo.rs/vesti/drustvo/citateljka-samanta-bibic-majdanpek-izborom-konzilijuma-lekara-dobitnik-besplatne-operacije-u-bolnici-atlas-rinoplastika/295699/vest

Operacija kolena:

https://www.alo.rs/vesti/drustvo/ljubisi-operacija-kolena-u-atlasu/297518/vest

 

Preglede možete obaviti u:

Atlas Opšta bolnica
Osmana Đikića 3
Beograd

Lokacija
Osmana Đikića 3, Beograd
1100 Beograd, Srbija
Radno vreme
00-24