fbpx

Kontakt
+381 11 785 88 88
+381 60 3292 411

Lokacija

Osmana Đikića 3, Beograd
11000 Beograd, Srbija

Radno vreme

00-24
 

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Centar za opštu ortopediju i traumatologiju

Ortopedija je oblast medicine koja proučava, sprečava i leči bolesti, deformacije i povrede sistema za kretanje.

Centar za opštu ortopediju traumatologiju
Centar za opštu ortopediju traumatologiju

Uz pomoć moderne opreme i velikog kliničkog iskustva, ortopedi i traumatolozi Atlas opšte bolnice, mogu operativno da zbrinu većinu povreda kostiju, zglobova i mišića, leče hronične degenerativne i zapaljenske promene koštano-zglobnog sistema i obave sve vrste hirurških zahvata kao što su: operacija kuka, operacija kolena, operacija ramena, operacija stopala i druge.

U Atlas opštoj bolnici omogućen je brz oporavak i vraćanje svakodnevnim aktivnostima povređenih ili bolesnih pacijenata, uz najviši funkcionalni status.

Kako se izvodi postupak

U okviru najsavremenije medicinske opreme namenjene hirurgiji i ortopediji u  Atlas opštoj bolnici koristi se i artroskopija za izvođenje operacija kuka, minimalno invazivnih endoskopskih operacija kolena i ramena u opštoj ili spinalnoj anesteziji, ali i za prethodnu dijagnostičku procenu stanja unutrašnjosti zgloba.

Pored toga, u Atlas opštoj bolnici mogu da se obave dijagnostički pregledi i snimanja rendgentskim aparatom, kao i svi operativni zahvati.

U slučaju preloma kostiju, Atlas opšta bolnica u najkraćem mogućem roku može da prebaci pacijenta u bolnicu gde ga preuzma stručni tim ortopeda traumatologa, koji će dijagnostikovati tip preloma, i odrediti najbolji način daljeg lečenja.

Lečenje pacijenta može da bude konzervativno i operativno hirurško lečenje.

Ortopedsko – traumatološki tim Atlas opšte bolnice brine se o pacijentu od početka do kraja njegovog lečenja, a takođe pruža najsloženije hirurške zahvate u oblasti traumatologije.

 

 

Potražite dodatne informacije: Centar za opštu ortopediju traumatologiju

Eksperti iz oblasti: Ortopedija

Lokacija
Osmana Đikića 3, Beograd
1100 Beograd, Srbija
Radno vreme
00-24