fbpx

Kontakt
+381 11 785 88 88
+381 60 3292 411

Lokacija

Osmana Đikića 3, Beograd
11000 Beograd, Srbija

Radno vreme

00-24
 

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

AQUAfiling filer

AQUAfiling filer je hidrofilni gel sastavljen od 98% vode i 2% poliamida i predstavlja nehiruršku tehniku za oblikovanje tela.

Tim estetskih hirurga Atlas bolnice imaju višegodišnje iskustvo sa primenom ovog filera i sa velikim brojem zadovoljnih pacijenata.

AQUAfiling filer

 

Koliko dugo traje efekat ?

Biokompatibilan je sa ljudskim tkivom i zbog svoje strukture, njegova degradacija je spora i traje 5 do 8 godina.

Gel ne smanjuje provodljivost u tkivima, ali blokira slobodne kiseonične radikale sa negativnim naelektrisanjem, čime se povećava otpornost tkiva na proces starenja.

 

Za koje delove tela se primenjuje ?

Primenjuje se kod korekcija na licu, prilikom oblikovanja grudi, zadnjice kao i korigovanja defekata na telu.

Idealan je za korigovanje problema kod asimetrije ili povećanja dojki. AQUAfilling je fantastičan i daje potpuno prirodan izgled ukoliko se uvećavaju grudi za jedan do dva broja grudnjaka. Veće korekcije se na kraju jedino postižu silikonskim implantima. Ne postoji ni mogućnost migracija gela, fragmentacije ili formiranje krutih vlaknastih kapsula, nema zapaljenja ili infiltracija u zoni injekcije, a efekat traje i do 8 godina.

Kod korekcija na telu, AQUAfilling se primenjuje kada nedostaje potkožno masno tkivo gde se izgubila jedrina tokom godina.

Primenom adekvatnih količina filera, povećava se ili podiže zadnjica. Podjednako efikasno rešenje, prisutno je i kod pacijenata koji žele da podebljaju tanke listove potkolenica.

Sve veću primenu zbog 4 puta dužeg trajanja, AQUAfilling je našao primenu i kod podmlađivanja lica.

AQUAfilingom se mogu tretirati sledeće regije: usne, nazolabijalne brazde, jagodice, regija brade i različiti konturni defekti na licu.

 

Kako se izvodi postupak

Procedura ubrizgavanja najčešće se izodi bez anestezije, a kod pojedinih osetljivih pacijenata može se koristiti analgosedacija (i.v. anestezija) uz prisustvo anesteziologa.

Intervencija se izvodi u potpuno sterilnim uslovima u operacionoj sali.

Pre intervencije AQUAfilingom nije potrebna preoperativna priprema.

Nakon intervencije pacijent se odmah vraća svakodnevnim aktivnostima bez ikakvih ograničenja i ne nosi medicinski steznik ili zavoj.

 

CENA ZA AQUA FILING

Potražite dodatne informacije: Estetska hirurgija – AQUAfiling filer

Eksperti iz oblasti: Estetska, plastična i rekonstruktivna hirurgija

Lokacija
Osmana Đikića 3, Beograd
1100 Beograd, Srbija
Radno vreme
00-24