fbpx

Kontakt
+381 11 785 88 88
+381 60 3292 411

Lokacija

Osmana Đikića 3, Beograd
11000 Beograd, Srbija

Radno vreme

00-24
 

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ortopedski pregledi

Ortopedski pregledi – Ortopedija je oblast medicine koja proučava, sprečava i leči bolesti, deformacije i povrede sistema za kretanje.

Ortopedski pregledi
 

Ortopedski pregledi u Atlas opštoj bolnici obuhvataju pregled i dijagnostiku bolnih stanja, povreda, iščašenja i preloma.

Zglobovi se leče intraartikularnim injekcijama (koleno, lakat, rame ili manji zglobovi.)

Uz pomoć moderne opreme i velikog kliničkog iskustva, ortopedi i traumatolozi Atlas ošte bolnice mogu operativno da zbrinu većinu povreda: kostiju, zglobova i mišića, leče hronične degenerativne i zapaljenske promene koštano – zglobnog sistema i obave sve vrste hirurških zahvata: operacija kuka, operacija kolena, operacija stopala i druge.

Kako se izvodi postupak

U okviru najsavremenije medicinske opreme namenjene hirurgiji i ortopediji u Atlas opštoj bolnici koristi se i artroskopija za izvođenje operacija kuka, minimalno invazivnih endoskopskih operacija kolena i ramena u opštoj ili spinalnoj anesteziji, ali i za prethodnu dijagnostičku procenu stanja unutrašnjosti zgloba.

Pored toga, u Atlas opštoj bolnici mogu da se obave dijagnostički pregledi i snimanja rendgentskim aparatom, kao i svi operativni zahvati.

Od ultrazvučnih pregleda u ortopediji izdvajamo pregled kukova kod beba.

 

Potražite dodatne informacije iz oblasti: Ortopedski pregledi

Eksperti iz oblasti: Ortopedija

 

 

Lokacija
Osmana Đikića 3, Beograd
1100 Beograd, Srbija
Radno vreme
00-24